nieuws

Teller Romantik Hotels op 205

Hotel

Romantik hotels lijft twee nieuwe Nederlandse leden in: Kaatjes Résindence, het hotel van toprestaurants Kaatje bij de Sluis*, en Landgoed de Holtweijde in Lattrop. Romantik heeft in totaal zestien nieuwe leden wat het aantal aangesloten hotels brengt op 205.

Teller Romantik Hotels op 205

In de gids van 2010 die in november verschijnt, staan zestien nieuwe adressen vermeld in Duitsland, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Nederland. Romantik telt nu 205 leden verspreid over tien landen.

In Nederland hebben dus twee hotels in de provincie Overijssel zich aangesloten bij Romantik Hotels. Kaatjes Résidence in Blokzijl en Landgoed de Holtweijde in Latttrop. Kaatjes Résidence, gehuisvest in een statig pand uit 1860, heeft zes royale kamers en een junior suite.

Landgoed de Holtweijde in Lattrop heeft 76 suites verdeeld over het hotel (41) en de vrijstaande landhuizen en cottages op het landgoed. Gasten kunnen hier zowel tennissen, zwemmen, golfen (pitch-, puttinggreens & drivingrange) als relaxen in de health & wellnessclub.

Reageer op dit artikel