nieuws

Tenniscontract The Westin verlengd

Hotel

The Westin Rotterdam heeft het contract met ABN AMRO World Tennis Tournament met drie jaar verlengd. Het Rotterdamse vijfsterrenhotel is daarmee tot en met 2011 het officiële spelershotel van de deelnemende tennissers.

Tenniscontract The Westin verlengd

De overeenkomst is gesloten door general manager Paul Peters van The Westin Rotterdam en Richard Krajicek, toernooidirecteur van het Rotterdamse tennistoernooi. Met de nieuwe overeenkomst wordt de bestaande driejarige samenwerking weer met drie jaar verlengd.

Paul Peters zegt bijzonder trots te zijn de komende drie jaar weer het officiële spelershotel te zijn. ‘De verlenging van het contract is een bewijs dat we het goed hebben gedaan. Onze mensen in het hotel liepen weer met een grote glimlach rond toen het bekend werd gemaakt’.

Toernooibaas en oud-tenniskampioen Richard Krajicek meldt ontzettend blij te zijn met de continuering van het contract. ‘The Westin Rotterdam heeft zich de afgelopen drie jaar weten te profileren als één van de betere hotels van alle ATP-toernooien wereldwijd.’

Het ATP-toernooi van Rotterdam is een jaarlijks terugkerend tennistoernooi voor mannen dat wordt georganiseerd in het Nederlandse Rotterdam. Het toernooi werd dit jaar gewonnen door de Fransman Michaël Llodra. Enkele vorige winnaars zijn Roger Federer, Boris Becker en Richard Krajicek.

Reageer op dit artikel