nieuws

Tenthuis op camping beconcurreert hotel

Hotel

Hotels lijken er weer een geduchte concurrent bij te hebben. De tenthuis is namelijk bezig met een comeback. Kennemer Duincamping Geversduin biedt campinggasten sinds kort een luxe tent met het comfortabel van een huisje.

Tenthuis op camping beconcurreert hotel

Op Kennemer Duincamping Geversduin in Noord-Holland zijn dit jaar voor het eerst tenthuisjes geplaatst. De ruime tent met houten wand is een combinatie van het comfort van een vakantiehuis en de sfeer van een camping.

De tenthuizen beschikken over comfortabel designmeubilair van steigerhout. Daarnaast biedt het verblijf goede, fraaie bedden. Verder is er beschikt de veranda over beach chairs. De tenthuisjes zijn verder voorzien van tv, gas, elektra en stromend water.

Tenthuisjes waren in de jaren vijftig van de vorige eeuw erg populair. In de loop der jaren werden ze echter verdreven door de stacaravan. Camping Geversduin, die op 8 juli zelfs een ‘open tent huis’ houdt, voorspelt een nieuwe rage.

Reageer op dit artikel