nieuws

Terreurdreiging bij hotel

Hotel

Hotel Corinthia Towers in Praag is het doelwit van moslimextremisten. De Tsjechische politie heeft veiligheidsmaatregelen getroffen en het hotelpersoneel gevraagd extra waakzaam te zijn. Het is ombekend waarom het hotel het doelwit is.

Terreurdreiging bij hotel

Naast Corinthia Towers zou volgens een woordvoerder van de politie ook de omgeving van het hotel doelwit zijn, waaronder een brug waar de metro doorheen loopt. De extra veiligheidsmaatregelen werden maandag getroffen.

Instructies hotelpersoneel
In de buurt van het hotel is veel politie op de been. Het hotelpersoneel heeft de instructie gekregen waakzaam te zijn. Het hotel is gewoon open, zo heeft een woordvoerster van Corinthia Tower laten weten. Ze kon niet zeggen waarom juist het hotel het doelwit van een aanslag zou zijn.

Zie ook:
Aanslag op Rotterdams hotel verijdeld (aug, 2005)

Reageer op dit artikel