nieuws

The Dylan geeft zakenvrouw extra aandacht

Hotel

Het Amsterdamse luxe hotel The Dylan is gestart met een speciaal vrouwenarrangement. Vrouwen krijgen hierbij onder andere een veilige kamer, extra kledinghangers en een minibar met cosmetische artikelen.

The Dylan geeft zakenvrouw extra aandacht

Het hippe en luxe The Dylan laat weten met het Lady in Business-arrangement in te spelen op de hard groeiende groep vrouwelijke zakenreizigers.

Naast een veilige en comfortabele kamer is de hotelruimte verder voorzien van extra kledinghangers, een minibar met cosmetische artikelen en andere essentiële zaken die gemakkelijk worden vergeten.

Daarnaast is er een ‘Beautiful You Menu’ op de kamer aanwezig, een informatiemap met daarin gegevens van de beste boutiques en salons in de directe omgeving van het hotel.

The Dylan meldt verder dat een webcam de gemoedsrust van de gast vergroot. Daarnaast probeert het hotel vragen na zeven uur ’s avonds zoveel mogelijk uit te laten voeren door vrouwelijke medewerkers van het hotel.

Voor alleen reizende vrouwen is er verder nog een volledig roomservice menu op de hotelkamer, zonder toeslag. Zo kunt u in alle rust genieten van een heerlijke maaltijd in uw eigen privésfeer van uw hotelkamer, aldus een schrijven van The Dylan.

Reageer op dit artikel