nieuws

The Grand trekt nieuwe gm aan

Hotel

Robert-Jan Woltering is de nieuwe general manager van het Amsterdamse tophotel Sofitel The Grand. Woltering volgt Richard Launay op, die directeur van Sofitel Italië en Griekenland wordt.

The Grand trekt nieuwe gm aan

De 43-jarige Woltering start op 17 december aan zijn klus in Amsterdam. De geboren Amsterdammer komt over uit België waar hij Sofitel Gent Belfort en Sofitel Brugge leidde.

Daarvoor werkte hij als general manager voor Sofitel Old Cataract en het Nes Cataracts Hotel in Egypte. Van 1999 tot 2004 was Woltering verantwoordelijk voor de opening van het Grand Hotel Mercure Alfa in Luxemburg en hotel Mercure Praag Centre Na Porici.

Robert-Jan Woltering studeerde aan de hotelschool in Den Haag. Na zijn studie kwam hij terecht bij Hilton waar hij achtereenvolgens werkte in Amsterdam, Rotterdam, Parijs en Madagascar. Zijn laatste functie voordat hij naar Accor ging was als f&b manager van het Sheraton Sana’s hotel in Yemen.

Zie ook

Reageer op dit artikel