nieuws

The Manhattan Hotel Rotterdam blijft ‘tennishotel

Hotel

The Manhattan Hotel Rotterdam is ook de komende jaren ‘tennishotel’. Het hotel heeft een
nieuw contract ondertekend met Ahoy Rotterdam waarmee het zich de komende drie jaar
official accommodation partner van het ABN AMRO World Tennis Tournament mag
noemen. The Manhattan Hotel Rotterdam is daarmee het onderkomen van alle officials en
deelnemers van dit prestigieuze toernooi.

The Manhattan Hotel Rotterdam blijft ‘tennishotel

De afgelopen zes jaar was The Manhattan Hotel Rotterdam ook het ‘tennishotel’ als partner van toernooiorganisator Ahoy. Daarmee vervult het hotel een belangrijke rol in de organisatie van één van de grootste sportevenementen van Nederland.

‘Wij zijn bijzonder trots dat de directie van Ahoy opnieuw voor drie jaar het vertrouwen heeft uitgesproken’, zegt general manager Erik de Wit van The Manhattan Hotel Rotterdam.

De Wit: ‘Het ABN AMRO World Tennis Tournament is voor alle betrokkenen, de stad Rotterdam en ons hotel een belangrijk evenement. Het is geweldig om te horen dat spelers, de internationale spelersbond ATP en de toernooidirectie unaniem The Manhattan Hotel Rotterdam als partner hebben uitgekozen’.

Het ABN AMRO World Tennis Tournament beleeft van 13 tot en met 19 februari 2012 de 39ste editie. Toernooidirecteur Richard Krajicek heeft eerder al bekend gemaakt dat de Zwitserse toptennisser Roger Federer, winnaar van zestien grand slam titels, zijn deelname heeft bevestigd. Federer heeft zes keer eerder aan het toernooi deelgenomen. Zijn laatste optreden in Rotterdam

was in 2005.

Reageer op dit artikel