nieuws

The Ritz-Carlton catert exclusief in Nederland

Hotel

Het wereldberoemde The Ritz-Carlton gaat nu ook in Nederland cateren. Daartoe heeft het Amsterdamse organisatiebureau YveY een contract ondertekend. ‘We zijn klaar voor een nieuwe stap in exclusieve catering.

The Ritz-Carlton catert exclusief in Nederland

YveY is een organisatiebureau dat gevestigd is aan de Prinsengracht in Amsterdam en is gespecialiseerd in het realiseren van unieke cateringinvullingen. Het sloot onlangs een samenwerking met The Ritz-Carlton Wolfsburg in Duitsland.

‘Op elke locatie kunt u nu genieten van de kwaliteit en uitzonderlijk hoge service waar The Ritz-Carlton wereldwijd om bekend staat’, aldus directeur Ralf Benda. Hij is geen onbekende van The Ritz-Carlton. Benda werkte acht jaar voor de hotelketen.‘Ik ken de kwaliteit van The Ritz-Carlton als geen ander en we zijn klaar voor een nieuwe stap in de exclusieve catering.’

The Ritz-Carlton Hotel Company L.L.C is in afgelopen jaren meerdere keren uitgeroepen tot ‘Beste hotelketen ter wereld’. Het hotel in Wolfsburg is de trotse eigenaar van Aqua, het enige restaurant van de keten dat drie Michelin-sterren heeft.

Meer partycatering nieuws:

Reageer op dit artikel