Tijdelijk hotel van steigerbuizen in Amsterdam

Tijdelijk hotel van steigerbuizen in Amsterdam

Tijdens de vakantieperiode van de bouwvakkers wordt in de nieuwe Amsterdamse wijk IJburg op de bouwplaats van woonblok 18 een tijdelijk hotel en congresruimte ingericht. Het hotel krijgt 50 'kamers' waar een- tot twee personen kunnen verblijven.

Waar straks huizen en een centrum voor vrije tijd gevestigd zijn, wordt komende week een volledig hotel ingericht. Compleet met conferentieruimtes, bibliotheek, restaurant en 50 een- of tweepersoonskamers.

De ruimtes worden bijna geheel ingericht met bouwmaterialen en zijn een ontwerp van de jonge kunstenaars/ontwerpers Maartje Dros en Francois Lombarts. Dit unieke instant hotel is onderdeel van Out of The Blue, het slotprogramma van een vierjarige kunstproject.

Het 'hotel' is zondag 2 augustus geopend. Overnachten kost 10 euro, ontbijt is er voor 5 euro. Overnachten kan alleen als gasten ook deelnemen aan het symposium Ouf of the Blue.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.