nieuws

Tilburg krijgt Van der Valk hotel

Hotel

Er komt een Van der Valk hotel in Tilburg. Het horecaconcern wil in Tilburg, langs de A58, een hotel bouwen met 145 kamers. Met de gemeente Tilburg is inmiddels een intentieverklaring getekend. Het hotel moet in 2014 klaar zijn.

Tilburg krijgt Van der Valk hotel

Het hotel komt aan de Kempenbaan, het nog vrijwel braak liggende gebied langs de A58. Dit meldt het Brabants Dagblad.

2014 klaar

Ben van der Valk, de directeur Van der Valk Exclusief Hotelgroep, heeft vrijdagmiddag een intentieovereenkomst met de gemeente Tilburg getekend voor de bouw van het hotel. Bedoeling is dat de bouw in 2014 is gerealiseerd.

Naast de 145 hotelkamers, moet het stadshotel bestaan uit vijftien vergader- en congresruimten, een restaurant, een skybar en een zwembad met welnessactiviteiten.

Exclusief hotelgroep

Het hotel wordt onderdeel van de Van der Valk Exclusief hotelgroep, dat vrij onlangs hotels realiseerde in onder andere Houten, Nootdorp, Almere en Dordrecht. De hotels worden ingedeeld in de viersterren-plus categorie.

Reageer op dit artikel