nieuws

Toerismetrofee voor Adriaan Grandia

Hotel

Adriaan Grandia, directeur van het bekende Amsterdamse Hotel de l’Europe, heeft de Piet Kranenberg Tourism Award gekregen. Het hotelkopstuk Grandia wordt geroemd voor zijn inzet voor de Amsterdamse horeca.

Toerismetrofee voor Adriaan Grandia

Adriaan Grandia kreeg de award tijdens een bijeenkomst van de afdeling Amsterdam van Koninklijk Horeca Nederland (KHN). Hij kreeg de trofee uit handen van Piet Jonker, voorzitter van het VVV en de organisatie achter de Piet Kranenberg Tourism Award.

Aan de wieg

Volgens Jonker heeft Grandia zich naast zijn functie als directeur van l’Europe ruim 24 jaar buitengewoon verdienstelijk gemaakt voor de stad Amsterdam en de Amsterdamse hotellerie. Zo was hij nou betrokken bij het opzetten van het overleg tussen vijfsterrenhotels en stond hij aan de wieg van het Amsterdams Congres bureau eind jaren tachtig.

Vertrek

Enkele weken geleden maakte Grandia bekend volgend jaar Hotel de l’Europe te verlaten. Hij wordt opgevolgd door Didi Whitlau. Hotel de l‘Europe wordt gezien als een van de beste hotels van de hoofdstad. Het hotel bestaat 110 jaar en is lid van The Leading Hotels of the Word en Concorde Hotels.

Zie ook:

Adriaan Grandia kondigt vertrek aan

Toerismetrofee voor Adriaan Grandia

Reageer op dit artikel