nieuws

Tombroek nieuwe gm Hotel La Bergère

Hotel

Ronald Tombroek wordt de nieuwe general manager van het Eden Hotel La Bergère in Maastricht. Tombroek volgt Rino Soeters op, die eind oktober overstapte naar Qbic Hotels van de voormalige eigenaar van La Bergère, Paul Rinkens.

Tombroek nieuwe gm Hotel La Bergère

De 41-jarige Tombroek wordt per 1 januari 2008 de nieuwe leider van het dit jaar door Eden overgenomen La Bergère.

Tombroek was tot voor kort general manager van Amrâth Grand Hotel de l’Empereur en Hotel DuCasque, beiden in gevestigd in Maastricht. Daarvoor werkte hij bij Best Western Hotels in Middelburg en Vlissingen. Tombroek rondde de Middelbare Hotelschool in Apeldoorn af.

‘Met Ronald Tombroek hebben we er een collega bij die veel ervaring heeft in de internationale en vooral ook de Maastrichtse markt. Maar daarnaast is hij ook heel goed in staat het eigenzinnige karakter van dit hotel te integreren binnen de groep’, aldus Director of Operations Frans Wientjes van de Eden Hotel Group.

Onder leiding van Tombroek moet het Eden Hotel La Bergère uitbreiden van 74 naar 109 kamers. Het hotel is sinds 1 juli in hand van de Eden Hotel Group. De vorige directeur, Rino Soeters, stapte op 26 oktober op. Hij werkt inmiddels voor Qbic Hotels, het trendy hotelconcept van Paul Rinkens. Rinkens is de bedenker van La Bergère.

Zie ook

Reageer op dit artikel