nieuws

Top-5 Dutch Hotel Award 2010 bekend

Hotel

Park Plaza Mandarin in Eindhoven, Sofitel The Grand in Amsterdam, Dorint Schiphol, hotel Papendal in Arnhem en het Golden Tulip Westduin in Vlissingen zijn doorgedrongen tot de halve finale in de strijd om de Dutch Hotel Award 2010.

Top-5 Dutch Hotel Award 2010 bekend

De vijf kanshebbers moeten volgende week met de billen bloot tijdens een podiumpresentatie in het ING House, dat doorgaans als het meest zenuwslopende onderdeel van de wedstrijd gezien. Na deze ronde blijven drie hotels over, die in de finale worden bezocht door de jury. De winnaar van de Dutch Hotel Award wordt 9 juni bekendgemaakt.

Gezaghebbende prijs

De Dutch Hotel Award is een prijs voor uitmuntend hotelmanagement. De winnaar van de award mag zich een jaar lang het best geleide hotel van Nederland noemen.

Jury

De Dutch Hotel Award is een initiatief van adviesbureau Trust Hospitality. In de jury zitten Bas Tolmeijer, Francesco Monaco (beide van Trust), Rob Bakker (ING), Wim Dooge (Hotelschool Den Haag), hotelarchitect Theo Spies, Erik Schuckink-Kool (Heineken) en Martijn Reintjes (Misset Horeca/Misset Hotel).

Reageer op dit artikel