nieuws

Topcouturier Visser ontwerpt kleding Bilderberg

Hotel

De Nederlandse topcouturier Mart Visser heeft de nieuwe kleding ontworpen voor Bilderberg. De presentatie van de ‘uniformen’ vond maandagavond plaats tijdens het personeelsfeest in Bilderberg-hotel ’t Speulderbos in Garderen.

Topcouturier Visser ontwerpt kleding Bilderberg

De nieuwe collectie bestaat uit overwegend zwarte en ‘off-white’ kleding van wol/elastan en katoen/polyester met oranje accenten. Dat zijn de kleuren van het Bilderberg-logo en de -huisstijl.

Visser ontwierp tien variaties, die bestaan uit achttien onderling te combineren damesjasjes, herencolberts, gilets, rokken, pantalons, blouses en overhemden. Ze moeten de ruim 1.400 medewerkers van de 19 hotels ‘een eigen signatuur en een uniforme uitstraling’ geven.

Reageer op dit artikel