nieuws

Tophoteliers bij congres over hotelvastgoed

Hotel

Het congres Hotelvastgoed heeft diverse tophoteliers weten te strikken om als spreker op te treden. Zo hebben onder andere Caro van Eekelen (Accor Hotels Nederland), Leon Dijkstra (Eden) en Lucas Petit (ss Rotterdam) hun medewerking toegezegd.

Tophoteliers bij congres over hotelvastgoed

Het congres wordt op 29 september gehouden. Tijdens het congres wordt onder andere gesproken over de toekomst van de hotelsector, de financiering en herontwikkeling, duurzaam hotelvastgoed en zorghotels.

De organisatie laat weten dat op dit moment diverse sprekers hun medewerking hebben toegezegd. Dat zijn naast Van Eekelen, Dijkstra en Petit ook Frans Hazen (sectorvoorzitter Hotels van Koninklijke Horeca Nederland), Rene van Schie (hotelloods van gemeente Amsterdam), Edwin Koster (adviseur economische zaken gemeente Utrecht) en Pheona Kuypers (beleidsadviseur Vrijetijdseconomie gemeente Den Haag).

Reageer op dit artikel