nieuws

Tophotels spotten talenten op scholen

Hotel

Amsterdamse tophotels gaan naar scholen toe om nieuw talent te spotten. Op 22 en 23 april bezoeken afgevaardigden van 24 hotels diverse vakgerelateerde scholen. De hotels hopen zo sneller en beter personeel te vinden.

Tophotels spotten talenten op scholen

De hotels die deelnemen zitten achter de vacaturesite www.sterrenzoekensterren.nl. Doel van de scholentoer is om vragen te beantwoorden van scholieren en om de vacaturesite onder de aandacht te brengen.

De afgevaardigden van de luxe Amsterdamse hotels zijn op 22 en 23 april op de scholen te herkennen aan opvallende outfits. Vragen van studenten worden ‘on the spot’ beantwoord en informatie over de hotels wordt verstrekt. Studenten maken verder kans op een prijs tijdens het bezoeken van de hotels.

Sterrenzoekensterren.nl is een vacaturesite van 24 hotels actief in de vier- en vijfsterrencategorie in Amsterdam en directe omgeving. Enkele deelnemende hotels zijn Grand Hotel Amrâth Amsterdam, Hilton Amsterdam, Hotel de l’Europe en Okura.

Niet alleen in Amsterdam maar in heel Nederland kampt de horeca met een personeelstekort. Via advertenties in kranten en op speciale banensites, zoals www.jobsinhoreca.nl, proberen ze geschikt personeel te vinden voor de vacatures.

Reageer op dit artikel