nieuws

Topkamers èn kapsalon in La Bergère

Hotel

Design Hotel La Bergère in Maastricht gaat flink uitbreiden. Het hotel krijgt 35 extra kamers, een ijssalon en een kapperszaak. Design Hotel La Bergère wil de bruidsmarkt actiever benaderen. ‘Eerst naar de kapper, daarna naar de beautysalon voor de make-up en aan het eind van de dag de bruidsnacht in het hotel’.

Topkamers èn kapsalon in La Bergère

Directeur Rino Soeters van Design Hotel La Bergère spreekt van een investering van ‘enkele miljoenen’. De aangrenzende panden van het hotel zijn aangekocht en worden onder handen genomen.

Tweepersonnsligbad
Het hotel krijgt er 35 kamers bij, waardoor het totaalaantal designkamers op 108 uitkomt. De nieuwe kamers krijgen als thema ‘passie’ en worden voorzien van luxe Hästensbedden, een open haard, loveseats, rainshower douches en tweepersoonsligbaden.

Op de begane grond van het hotel komt een kapsalon en een Italiaanse ijssalon. De ijssalon wordt geëxploiteerd door Simply Bread, die al een broodjeszaak heeft in het hotel. De recepturen in de ijssalon worden samengesteld door een meesterijsbereider.

Fikse ingreep
Met de kapsalon wil Design Hotel La Bergère de bruidsmarkt actiever benaderen. ‘De bruid komt naar het hotel voor de kapper. Daarna krijgt ze in onze beautysalon de make-up om vervolgens te trouwen. ’s Nachts komt het bruidspaar terug voor de bruidsnacht in ons hotel’, aldus Rino Soeters.

De verbouwing, Soerters spreekt van een ‘fikse ingreep’, moet in mei 2008 klaar zijn. Hotelgasten zullen weinig merken van de verbouwing omdat de bouwactiviteiten overdag plaatsvinden tussen 10.00 en 17.00 uur wanneer de kamers veelal leeg zijn. Verder worden de muren van de aangrenzende panden op het laatste moment verwijderd wanneer de nieuwe kamers reeds klaar zijn.

Zie ook:
Fotoverslag vergaderruimte Design Hotel La Bergère

Reageer op dit artikel