nieuws

Topkok Janssen aast op failliet hotel

Hotel

Chef-kok Ad Janssen, ondermeer eigenaar van Kasteel van Rhoon en bekend van tv, heeft zijn oog laten vallen op hotel Bellevue in Dordrecht. Janssen wil het failliete hotel weer nieuw leven inblazen. Al stelt de bekende kok wel de nodige eisen.

Topkok Janssen aast op failliet hotel

Janssen wil alleen tot aankoop overgaan wanneer er aan enkele voorwaarden wordt voldaan. Zo wil hij vooral een positieve toezegging hebben om het complex te gebruiken voor trouwerijen. Ook stelt hij als voorwaarde dat het complex parkeerruimte krijgt.

De vooraanstaande horecaondernemer wil hotel Bellevue ingrijpend verbouwen. Het Algemeen Dagblad meldt dat Janssen het hierover al eens in met eigenaar Puper en met brouwer InBev.

Als de plannen doorgaan, wil Janssen in mei 2007 de deuren openen. Janssen wil het complex voor de helft overnemen van Puper. Volgens de topkok moet de kogel snel door de kerk, omdat de renovatie negen maanden in beslag neemt en er nog de nodige tijd verloren gaat voor het aanvragen van een bouwvergunning.

Reageer op dit artikel