nieuws

Tourtoppers slapen bij Van der Valk

Hotel

Van der Valk Hotel Rotterdam-Ridderkerk is gastheer van de meest succesvolle Tour de France-renner aller tijden, Lance Armstrong. Naast de ploeg van Armstrong overnachten ook de wielrenners van onder andere topploeg Saxo Bank in het hotel tijdens de start van de Tour de France begin juli.

Tourtoppers slapen bij Van der Valk

Van der Valk Hotel Rotterdam-Ridderkerk meldt dat door het verblijf van Radioshack, de ploeg van Armstrong, en andere ploegen de tourstart in ons land op 3 juli een extra dimensie krijgt.

Van donderdag 1 tot en met zondag 4 juli is het hotel het rennershotel voor de Tour de France. Volgens general manager Freek van der Valk koos de wielrenorganisatie ASO voor het Van der Valk hotel vanwege de gunstige ligging ten opzicht van Ahoy en het centrum van Rotterdam.

‘Daarnaast was de ruime opzet van de locatie een doorslaggevende factor. Tijdens de Eneco Tour in 2009 hadden wij al een aantal profploegen te gast. De goede samenwerking met deze ploegen zal zeker hebben bijgedragen aan de keuze van de ASO’, aldus Freek van der Valk.

Naast Radioshack en Saxo Bank zullen ook de Franse ploeg AG2R-La Mondiale en de Russische ploeg Katusha hun kamp in Van der Valk opslaan ter voorbereiding van de start van de 98ste Tour de France.

Van der Valk verder: ‘Wij zetten ons maximaal in om de sporters tot in de puntjes te verzorgen. Als partner van Rotterdam Topsport en als sponsor van een aantal mooie sportevenementen willen wij de gemeente ondersteunen in haar doelstelling om van Rotterdam dé sportstad van Nederland te maken’.

Reageer op dit artikel