nieuws

Townhouse wordt viersterrenhotel

Hotel

Townhouse Hotel Maastricht is nu een volwaardig viersterrenhotel. Het logiesbedrijf profileerde zich al als ‘driesterren-plus-hotel’ wat onderstreepte dat de gast meer kreeg dan het hotel zijn driesterrenstatus deed vermoeden. Townhouse houdt echter onverminderd vast aan de status van low budgethotel. Ook de huiselijke sfeer blijft gewaarborgd.

Townhouse wordt viersterrenhotel

Townhouse Hotel Maastricht opende zijn deuren in september 2009. In de openingsmaanden bleek echter dat de gast de huiselijkheid apprecieerde, maar desondanks hotelservice verwachtte. Aan die roep geeft gastvrij Townhouse nu gehoor door zijn serviceniveau te verhogen en de gast zo op zijn wenken te bedienen. Deze kwaliteitsimpuls deed het hotel besluiten zich dan ook als viersterrenhotel te profileren.

Het Maastrichtse hotel komt nu tegemoet aan de eisen van zowel de stedentripper als de zakelijke reiziger. De vierde ster verandert niets aan het prijsniveau en de authentieke sfeer blijft gehandhaaft. Townhouse Hotel Maastricht won ook al de prijs voor Best New Hotel Concept bij de Venuez Hospitality & Style Awards 2009.

Reageer op dit artikel