nieuws

Tragedie horecagezin na verkeersongeval

Hotel

Tragedie voor Hotel Restaurant Café Borst in Bakkum. De eigenaren van het Noord-Hollandse horecabedrijf zijn afgelopen weekend betrokken geraakt bij een tragedies verkeersongeval. Daarbij vielen twee doden.

Tragedie horecagezin na verkeersongeval

Moeder Karin en dochter Shanon kwamen bij een verkeersongeval in Zuid-Afrika om het leven. Zoon Fabian ligt met zwaar hersenletsel in het ziekenhuis. Vader Willem liep lichte verwondingen op.

Het horecagezin was net aangekomen in Zuid-Afrika om het 25-jarig huwelijksfeest te vieren. In een huurauto reden ze zondag van het vliegveld van Johannesburg naar de eindbestemming. Daarbij kwamen ze in botsing met een tegenligger.

In het Noord-Hollandse Bakkum is met afschuw gereageerd op het onheilspellende nieuws. Door het runnen van het horecabedrijf geniet het gezin grote bekendheid in Bakkum en directe omgeving. Plaatsgenoten spreken dan ook van een zwarte bladzijde in de geschiedenis van het dorp.

Reageer op dit artikel