nieuws

Training Hotelpersoneel voor slapende naaktlopers

Hotel

Het aantal naakte slaapwandelaars in hotels neemt de laatste tijd fors toe, blijkt uit onderzoek. Voor hotels reden genoeg om personeel speciaal te trainen hoe om te gaan met de kledingloze gasten.

Training Hotelpersoneel voor slapende naaktlopers

Travelodge kwam onlangs tot de conclusie dat het aantal naakte slaapwandelaars in Britse hotels verzevenvoudigd is tot meer dan vierhonderd gevallen de laatste jaren. Het gaat hierbij meestal om mannen.

Voor een grote hotelketen in Engeland reden genoeg om personeel te trainen in de omgang met naakt slaapwandelende hotelgasten. Travelodge geeft onder meer het advies dat recepties een stapeltje handdoeken bij de hand moeten houden. Zo kunnen ze naakte gasten snel bedekken.

Reageer op dit artikel