nieuws

Trotse winnaar krijgt Dutch Hotel Award 2011

Hotel

Dat Townhouse hotel Maastricht de winnaar is van de Dutch Hotel Award 2011 was al bekend, maar de officiële prijsuitreiking vond eind vorige week plaats. De trotse winnaar zegt overspoeld te zijn door media, felicitaties, smsjes en bloemen.

Trotse winnaar krijgt Dutch Hotel Award 2011

Het managementteam onder leiding van hotelier Rino Soeters nam de award in ontvangst. Tot de prijzen behoort een trainingsdag bij de Hotelschool Den Haag, oorkondes voor het managementteam, een muurschild en een ingelijst cover van Misset Horeca met het winnende team.

De prijzen werden overhandigd door juryvoorzitter Bas Tolmeijer van Trust Hospitality, initiatiefnemer van de Dutch Hotel Award. De voltallige jury was bij de uitreiking aanwezig, evenals veel lokale pers.

Het team van Townhouse Hotel gaf aan dat ze overdonderd door de golf van publiciteit die het gevolg was van de bekendmaking van de winnaar afgelopen maandag. Directeur Rino Soeters: ‘Na de bekendmaking via Missethoreca.nl werden we meteen overspoeld met telefoontjes en smsjes. Daarna volgde de pers, van MAN tot het Parool, van Playboy tot Nu.nl. Daarna volgden tientallen bloemstukken, vaak ook van collega hoteliers. We zijn erg trots op het winnen van de Award en zullen dit actief gaan meenemen in onze marketing.’

Rino Soeters gaf in zijn dankwoord aan ook meteen felicitaties te hebben ontvangen van de andere finalisten, Casa 400 en Postillion Bunnik. In de Misset Horeca van vrijdag leest u meer over het concept van Townhouse Hotel en hoe het managementteam dit concept tot in de kleinste details bewaakt.

Reageer op dit artikel