nieuws

Trouwen in Amsterdams Renaissance hotel

Hotel

De koepelkerk van Renaissance Amsterdam Hotel is toegevoegd aan de lijst officiële trouwlocaties in de hoofdstad. Ook heeft het vijfsterrenhotel een weddingplanner aangesteld.

Trouwen in Amsterdams Renaissance hotel

De 17e eeuwse koepelkerk was al vaker het decor van bruiloftsfeesten, zo vierden tien jaar geleden Ruud en Estelle Gullit er hun bruidspartij, nu mag het huwelijk ook in de kerk van het hotel gesloten worden.

Directeur sales en marketing Michiel Laterveer is blij met deze officiële benoeming. ‘De trouwvergunning biedt ons de mogelijkheid om nog meer te voldoen aan de verwachtingen van bruidsparen die bij ons al de Koepelkerk afhuurden voor een receptie, diner of feest. We kunnen ze nu echt een compleet concept aanbieden.’

Naast de speciale arrangementen, kan een aanstaand paar ook kiezen voor een op maat gesneden pakket. Hiervoor heeft Renaissance Amsterdam een speciale weddingplanner aangesteld.

Reageer op dit artikel