nieuws

Twee aanwinsten voor Fletcher Group

Hotel

Chris Luken, directeur van Hotel Management Group BV, gaat op korte termijn twee hotels toevoegen aan zijn Fletcher-keten. De contracten voor de overname van twee viersterrenhotels zijn getekend.

Twee aanwinsten voor Fletcher Group

Dat laat Luken weten, zonder de namen van de twee aanwinsten prijs te geven. Het gaat om de exploitatie en onroerend goed van twee ‘mooie en strategische viersterrenhotels welke 1 september en 1 oktober aan de groep worden toegevoegd’.

Volgende week wordt het personeel van de twee overgenomen hotels ingelicht, waarna Luken de namen prijsgeeft. Met de nieuwe aanwinsten komt het aantal hotels van de Fletcher Hotel Group uit op 28.

De Fletcher Hotel Group richt zich vooralsnog niet op nieuwbouwsegmenten. Het wil groeien door overnames en autonome groei. Luken wil de overgenomen hotels door betere managementinformatie en renovatie optimaliseren. Voor het renoveren van de hotels heeft hij een vaste bouwploeg van twintig man tot zijn beschikking.

Inmiddels is de verhouding in de Fletcher Hotel Group tussen drie- en viersterrenhotels fifty-fifty. Voorheen lag de nadruk meer op driesterrenhotels. Ook de omzet zakelijk-leisure kruipt steeds meer naar een gelijke verdeling.

Reageer op dit artikel