nieuws

Twee general managers wisselen van functie

Hotel

De general managers van Bilderberg Kasteel Vaalsbroek, Lex Nijenhuis en Gunnar Souren, de gm van Crowne Plaza Maastricht, hebben van functie geruild. Nijenhuis heeft nu de leiding over Crowne Plaza Maastricht en Souren heeft Kaasteel Vaalsbroek onder zijn hoede.

Twee general managers wisselen van functie

De functieruil is begin deze maand ingegaan. Lex Nijenhuis werkte al 21 jaar voor Kasteel Vaalsbroek en maakt nu de overstap naar Maastricht. Souren was sinds drie jaar verantwoordelijk voor Crowne Plaza Maastricht.

Novotel

Gunnar Souren (42) werkt sinds maart 2008 als general manager bij Crowne Plaza Maastricht. Souren was daarvoor, vanaf 2001, general manager in het Novotel van Maastricht. Ook heeft hij veel ervaring opgedaan in diverse managementposities binnen Accor en Marriott.

Gunnar Souren over zijnbenoeming: ‘Het is een eer en genoegen om binnen Bilderberg de overstap te maken van een prachtig stadshotel naar de beste congresdestinatie in de Euregio.’

Lex Nijenhuis (49) begon zijn carrière als F&B Controller bij Park Hotel Waldhaus in Zwitserland. Sinds 1990 is hij Manager van Kasteel Vaalsbroek en vanaf 2002 ook van de nabijgelegen hotelaccommodatie. In 2007 is het gehele complex overgenomen door Bilderberg; Nijenhuis bleef aan als general manager.

Reageer op dit artikel