nieuws

Tweede Best Western hotel in Putten

Hotel

Best Western heeft een tweede hotel in Putten op de Veluwe. Naast het viersterren Parkhotel heeft ook het driesterren hotel Hof van Putten zich bij Best Western aangesloten. Beide hotels zijn van dezelfde eigenaar.

Tweede Best Western hotel in Putten

Algemeen directeur Martin Meijer laat weten dat aansluiting bij Best Western een manier is voor Hof van Putten om de bezetting op te voeren. We hopen meer zakelijke reizigers te trekken. Het was voor ons een logische keus om na de renovatie van Hof van Putten om ook voor dit hotel aansluiting te zoeken bij Best Western Hotels.

Hof van Putten is een hotel met 89 kamers die recent compleet vernieuwd zijn.

In Nederland telt Best Western Hotels 42 hotels, wereldwijd zijn dat er zo’n 4200. Directeur Nederland is Wytze van den Berg. Hij is blij met de nieuwe aanvulling op de Veluwe. ‘Het gaat om een aantrekkelijk landelijk gelegen hotel in het midden van het land dat uitstekend bereikbaar is.’

Reageer op dit artikel