nieuws

Tweede hotel voor Arjan van de Pol

Hotel

Harderwold wil een viersterrenhotel en congrescentrum realiseren. Het gaat om een hotel met 115 kamers, twee restaurants en een aantal vergaderzalen. De eigenaar is Arjan van de Pol, tevens eigenaar van Gasterij de Roode Schuur in Nijkerk.

Tweede hotel voor Arjan van de Pol

De oorspronkelijke hotelplannen in Harderworld zijn van de Cammingha groep, maar deze projectontwikkelaar haakte af en verkocht het door aan Ronald van Maanen. Deze verkocht de zogenoemde kruisschuur – het pand waarin het hotel moet komen – weer door aan horecaondernemer Arjan van de Pol.

Gasterij

Arjan van der Pol is mede-eigenaar van Gasterij De Roode Schuur in Nijkerk. Deze gasterij heeft ook een nieuw viersterrenhotel met 38 kamers.’ Eerdere berichten als zou Van Maanen mede-eigenaar zijn van dit bedrijf, zijn niet juist, zo laat de Kamer van Koophandel desgevraagd weten. Mede-eigenaar van De Roode Schuur is Peter-Paul Zandbergen. Bij de plannen voor het hotel in Harderwold is ook Els Willemse betrokken.

Hotelbezetting

De uitbreiding van Airport Lelystad moet voor een deel van de hotelbezetting in Harderwold zorgen. De ondernemers zien Zeewolde als een strategische ‘witte vlek’ op de hotelkaart.

Twee terrassen

Naast het hotel komt er op het terrein in Harderwol ook een theater (220 zitplaatsen), een wellness afdeling en twee terrassen.

Hotel Harderwold wil zich vooral richten op de Mice markt. Hieronder vallen congressen, vergaderingen, seminars en studiedagen et cetera.

Reageer op dit artikel