nieuws

Twintig nieuwe Hilton hotels in Nederland

Hotel

Nederland krijgt er binnen enkele jaren twintig hotels van Hilton bij. Dat zei Roberto Payer, general manager van Hilton Amsterdam, op de Horecava tijdens zijn peptalk voor 1.500 horecastudenten.

Twintig nieuwe Hilton hotels in Nederland

Na afloop van Carrièreloop 2008, het beursevenement voor studenten tijdens de slotdag van de Horecava, wilde Payer geen toelichting geven op zijn uitspraak. Slechts een glimlach op persvragen was het antwoord.

Het is geen geheim dat Hilton enkele drie- en viersterrenmerken, die erg succesvol zijn in de VS, wil overbrengen naar Nederland. Eerder meldde Jan van der Putten van Hilton Schiphol al dat er ‘op termijn’ nieuwe hotels van Hilton bijkomen.

Hilton is de laatste tijd druk bezig om stapsgewijs de merken Hampton Inn en Garden Inn te lanceren in Europa. Ons land staat ook het verlanglijstje. Uit de woorden van Payer kan worden opgemaakt dat Nederland binnen enkele jaren over dergelijke Hilton-merken beschikt.

Meer nieuws van de Horecava:

Reageer op dit artikel