nieuws

Uitbreiding Novotel A’dam gestart

Hotel

De eerste paal voor de uitbreiding van Novotel Amsterdam City is geslagen. Het is het begin van een enorme renovatie waar eigenaar Accor Groep maar liefst 26 miljoen euro voor uit trekt.

Uitbreiding Novotel A’dam gestart

Managing Director Accor Hotels Nederland, Peter Verhoeven, en Operations Director Novotel Nederland, Arnaud Perulli, sloegen vrijdag 17 oktober de eerste paal voor de uitbreiding van Novotel Amsterdam City.

‘Met het aanbieden van vergaderruimtes voor maximaal duizend personen richt het nieuwe hotel zich nadrukkelijk op de internationale vergadermarkt. We willen marktleider zijn in kleine en middelgrote vergaderingen’, aldus Verhoeven.

Tijdens de vernieuwing ondergaat zowel de buitenkant als de binnenkant een complete metamorfose. Het hotel wordt uitgebreid met zeven vergaderzalen op de begane grond en tien break out rooms op de eerste verdieping.

Door de combinatie van 611 kamers en de nieuwe vergaderzalen heeft Novotel Amsterdam City de capaciteit om onder één dank 450 personen tegelijkertijd te laten dineren, vergaderen én overnachten.

Reageer op dit artikel