nieuws

Uitzendbaas wil tweede Westlandhotel

Hotel

De eerste paal van Hotel Westland is nog maar net geslagen of directeur Martin Mostert van uitzendorganisatie Tido Vesta spreekt al over een volgend project. ‘Misschien gaan we verder, ik weet alleen niet hoe de gemeente daarover denkt.

Uitzendbaas wil tweede Westlandhotel

Mostert ziet een groot tekort aan hotels in het Westland. Buitenlandse werknemers blijven toestromen, maar aan goede huisvesting ontbreekt het vaak. ‘Het is echt iets van deze tijd,’ zegt hij in het Algemeen Dagblad. Het Polenhotel in Wateringen van uitzendbureau Groenflex vindt hij ook een goed initiatief. ‘Maar dat is wel een ander verhaal.’

De bouw van het lowbudgethotel op een bedrijventerrein bij Maasdijk is vorige week begonnen. Het uitzendbureau kwam op het idee omdat ze zag dat haar overwegend Poolse werknemers moeilijk onderdak vonden.

Maar het zijn niet alleen Polen waar Mostert op mikt. Ook zakenmensen die op bezoek zijn in het Westland zoeken een overnachtingsplek, net als arbeiders uit Rijnmond en Brabant. Mostert: ‘Of het nu Polen, China of Groningen is, het maakt mij niet uit waar ze vandaan komen.’

Mostert is overtuigd van het succes van Hotel Westland. ‘Ik geloof er écht in, anders zou ik niet zo’n mega-investering doen.’

Zie ook:

Reageer op dit artikel