nieuws

Ultiem luxe kerst in hotel Tokio

Hotel

Het Mandarin Oriental Hotel in Tokio biedt gasten tijdens kerst een zeer luxueus verblijf aan voor 25.000 euro per koppel, zo liet het hotel weten aan het Japanse persbureau Kyodo.

Ultiem luxe kerst in hotel Tokio

De gasten verblijven met de feestdagen in een suite van 250 vierkante meter. Hierin staat een kerstboom die versierd is met onder meer diamanten horloges en armbanden.

Champagne en rozen

Op de kamer wacht een fles champagne, in een met het hotellogo gegraveerde fles, voorzien van een persoonlijke boodschap en uitgeschonken door de chef-sommelier, meldt de website van het hotel.

Daarnaast wacht een volgelopen bad met heet water en vijftig verse rozen, en wordt elke dag op de kamer een ontbijt geserveerd met truffel en kaviaar.

Ook heeft het stel een limousine met chauffeur tot zijn beschikking in de Japanse hoofdstad. De kamers kunnen worden geboekt van 21 tot en met 25 december.

Goedkoper

Het arrangement in de Presidentiële Suite kost ruim 6400 euro (een miljoen yen) per nacht voor twee personen.

Wil men het kerstarrangement in een goedkopere kamer doorbrengen, dan kan dat vanaf zo’n 500 euro per nacht, maar vervallen luxes als een limo en kaviaarontbijt.

Reageer op dit artikel