nieuws

Urilift blijft voorlopig bestaan

Hotel

De bestuursrechter deed gisteren geen uitspraak over de urilift. Hij achtte zich niet ontvankelijk en de zaak gaat nu naar de civiele rechter. De ‘pislift’ wekt de irritatie op van de eigenaren van hotel-restaurant Queens, omdat die op hun terras staat.

Urilift blijft voorlopig bestaan

De pislift is enkele weken geleden toch weer in gebruik genomen. De eigenaren van Queens ervaren veel overlast van de lift en hebben al verschillende keren geprobeerd de lift weg te krijgen. De gemeente werkt niet mee. De lift verdween tijdelijk onder de grond om de bezwaren te onderzoeken, maar inmiddels doet de lift weer volop dienst.

Wat de eigenaressen van Queens nu gaan doen is nog niet bekend. Eerder spraken zij over sluiting wanneer de pislift bleef staan, maar ze hebben nog geen uitspraak gedaan.

Reageer op dit artikel