nieuws

Van der Most als bedrijvendokter op tv

Hotel

Horecaondernemer Hennie van der Most wordt bedrijvendokter voor een televisieprogramma. Van der Most is vanaf 17 juli wekelijks te zien op Nederland twee in ‘Operatie Van der Most’.

Van der Most als bedrijvendokter op tv

In zes afleveringen helpt Van der Most evenzoveel bedrijven die zwaar in de problemen zitten. Hij helpt onder meer een autobedrijf in Nieuw Buinen en een veehouder met kaasmakerij. Of er ook horecabedrijven bij het programma betrokken zijn, is niet bekend.

Tijd

‘Het kost me meer tijd en energie dan ik vooraf had verwacht’, zegt Van der Most over het maken van het televisieprogramma.

Het format is simpel: Ondernemer verkeert in de problemen, Van der Most komt voorrijden of aanvliegen in zijn heli en biedt hulp. Van der Most gaat voor ‘zijn’ ondernemers ook in de slag met banken en de ambtenarij. “Ik kan de afloop van alles niet verklappen, maar ik denk toch dat vijf van de zes bedrijven het wel gaan redden.”

Operatie van der Most is vanaf 17 juli iedere vrijdag te zien op Nederland 2. De uitzendingen beginnen om 21.20 uur.

Reageer op dit artikel