nieuws

Van der Valk Arnhem breidt uit

Hotel

Hotel Van der Valk Arnhem krijgt 22 nieuwe kamers. Het totaalaantal kamers komt daarmee uit op honderd. Het gaat om luxe, eigentijdse kamers die voldoen aan de vraag naar meer ruimte en kwaliteit.

Van der Valk Arnhem breidt uit

Van de 22 nieuwe kamers krijgen er vijftien het predicaat Comfort mee. Verder zijn er drie Junior Suites, twee speciale Business kamers, een ‘Wellness Loft’ en een ‘Glamour Loft’. De nieuwe kamers zijn vanaf 2 april te boeken.

Jacuzzi

De Junior Suites zijn inclusief luxe jacuzzi en de Business kamers zijn voorzien van een vergadertafel, fauteuils en een eigen pantry. Zowel de Wellness Loft als de Glamour Loft zijn ingericht met een grote open badkamer, zithoek met open haard en een complete keuken. De Wellness Loft is voorzien van een stoomcabine voor extra comfort en Glamour Loft beschikt over een jacuzzi.

Van der Valk Hotel Arnhem is sinds 1978 in het bezit van de beroemde horecafamilie. Daarvoor heette het bedrijf Pension Westend. Sinds 1930 is het gebouw een hotel. De huidige directie, Peter en Gera van der Valk, leiden het hotel sinds 1980.

Zie ook:

Van der Valk Almelo gerund door leerlingen

Reageer op dit artikel