nieuws

Van der Valk bouwt in Dordrecht

Hotel

Van der Valk begint na de zomer aan de bouw van een nieuw hotel in Dordrecht. Het hotel moet komen op Businesspark Amstelwijck. Het gaat om een investering van 7,5 miljoen euro.

Van der Valk bouwt in Dordrecht

Dat meldt het Algemeen Dagblad. De vergunningaanvraag is inmiddels ingediend bij de gemeente.

Het nieuwe hotel krijgt een vijftig meter hoge hoteltoren met 140 kamers. Verder moet er een ondergrondse parkeergarage komen, vergaderzalen en een fitnessruimte met zwembad. Het zwembad komt op de veertiende verdieping.

De bouw gaat zo’n twee jaar duren, verwacht Rob van der Valk die namens de grootste horecafamilie van Nederland de bouw coördineert. ‘We willen in het voorjaar van 2010 open gaat. We mikken eigenlijk op alle segmenten. Zowel de zakelijke markt als dagjesmensen die de Biesbosch bezoeken’, aldus Van der Valk, die ook eigenaar is van motel De Wouwse Tol, in het Algemeen Dagblad.

Reageer op dit artikel