nieuws

Van der valk kort geding

Hotel

Het Van der Valk-concern eist in kort geding dat ondernemer T. Vos uit Oud-Beijerland stopt met het sturen van boze brieven. In de brieven eist Vos achterstallige betalingen op.

Van der valk kort geding

Het Van der Valk-concern eist in kort geding dat ondernemer T. Vos uit Oud-Beijerland stopt met het sturen van boze brieven. In de brieven eist Vos achterstallige betalingen op. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Vos zegt van het concern nog een bedrag te goed te hebben van ruim 1,5 miljoen euro. De vordering ontstond in 1992, toen Vos namens Van der Valk werkzaamheden verrichtte in Litouwen. Vos bemiddelde bij de aankoop van twee hotels en bij de aankoop van een grote partij eikenhout.

Van der Valk eist dat de zakenman de normale juridische weg bewandelt om zijn vermeende vordering te kunnen innen. Vos stelt daarvoor geen geld te hebben. De rechtbankpresidente laakte dat Vos vorige maand, een dag na de dood van Gerrit van der Valk, een brief naar het concern stuurde. Hij schreef op ‘een weinig vleiende manier’over de overledene.

26 februari doet de rechtbank uitspraak in het kort geding.

Meer nieuws over Van der Valk:

Reageer op dit artikel