nieuws

Van der Valk werkt samen met fietskampioen

Hotel

Leontien Zijlaart-Van Moorsel richt fitnessruimten in bij Van der Valk. De beste Nederlandse wielrenster ooit is momenteel met het grootste familiehorecabedrijf van Nederland in gesprek om na de introductie van de fitnessruimte in Van der Valk in Leiden het concept in andere zaken uit te rollen.

Van der Valk werkt samen met fietskampioen

‘Een goed uitgeruste tegenhanger voor al die kale en lege sportzaaltjes die hotels vaak hebben’, omschrijft Zijlaart-Van Moorsel haar horeca-initiatief in De Telegraaf.

Het nieuwe concept heet Leontien Hotelsports en is geïntroduceerd in het vernieuwde Van der Valk ‘Het Haagsche Schouw’ in Leiden. ‘Binnenkort openen we in Emmen, maar ook Akersloot heeft belangstelling. In Maastricht draaien we al een jaar proef, omdat daar ook veel wielrenners slapen’, aldus de voormalige Olympisch kampioen.

Reageer op dit artikel