nieuws

Vanaf nu omzetcijfers bedrijfschap op Missethoreca.nl

Hotel

De omzetcijfers van de verschillende horecasectoren, uitgegeven door het bedrijfschap Horeca en Catering, werden al in de papieren uitgave van Misset Horeca gepubliceerd en zijn vanaf nu ook online te raadplegen op onze website.

Vanaf nu omzetcijfers bedrijfschap op Missethoreca.nl

Bovenaan de pagina ziet u tabbladen van de verschillende sectoren, sinds deze week is daar een tabblad ‘Omzetcijfers’ aan toegevoegd. Door hierop te klikken, komt u direct op een pagina met de grafieken van de meest actuele gerealiseerde omzetten, en een voorspelling van de komende twee weken.

De grafieken zijn verdeeld over de vier sectoren binnen horeca: fastfood, café, hotel en restaurant.

In de grafiek staan twee lijnen: het omzetverloop dit jaar in het rood, en in blauw het verloop in 2007. Zo kunt u in één oogopslag de omzetten vergelijken met een jaar gelden. Onder de grafieken staat in tekst een interpretatie en duiding van de grafieken door de redactie, net zoals u dat gewend bent in ons blad.

Elke week worden op maandag de cijfers uitgegeven door het bedrijfschap, en ook direct geactualiseerd op onze omzetpagina. Ook blijven alle cijfers vanaf nu toegankelijk, zodat u op den duur ook cijfers terug kunt zoeken.

Bekijk hier de omzetpagina

Reageer op dit artikel