nieuws

Vd Valk verkoopt Hotel Kinderdijk

Hotel

Hotel Kinderdijk in Alblasserdam is door Van der Valk verkocht. Het hotel past niet meer in de filosofie van Van der Valk en komt in handen van ervaren Chinese horecaondernemers.

Vd Valk verkoopt Hotel Kinderdijk

Dat laat Adhoc horecamakelaars uit Gouda weten, die de verkoop begeleidde. Adhoc laat weten dat Hotel Kinderdijk volgens directeur eigenaar Rob van der Valk niet meer in de filosofie van Van der Valk past.

Hotel Kinderdijk was meer dan vijftig jaar in handen van de familie Van der Valk, qua omzet het grootste horecabedrijf van Nederland. De medewerkers van het hotelbedrijf behouden hun baan en de exploitatievorm wordt in grote lijnen voortgezet door de nieuwe eigenaren.

Dat zijn de heer en mevrouw Yang. Het Chinese ondernemerspaar is al meer dan dertig jaar actief in de Nederlandse horeca. Eerder runden ze een horecazaak in Rotterdam. De nieuwe eigenaren laten weten dat het geen Chinese zaak wordt en dat ze rekenen dat de huidige gasten trouw blijven.

Reageer op dit artikel