nieuws

Veel activiteiten tijdens Doedag in Center Parcs

Hotel

Onder het motto ‘Wannabe a Painter’ kropen gisteren, tijdens de Nationale Horeca Doedag in Center Parcs De Eemhof, 12 kinderen in de huid van een schilder. Gestoken in schildersoverall en gewapend met schildersezel, kwasten en allerlei kleuren verf kregen zij een korte schildercursus.

Veel activiteiten tijdens Doedag in Center Parcs

Het was één van de activiteiten tijdens de midweek die Center Parcs De Eemhof organiseerde gedurende de eerste editie van de Nationale Horeca Doedag waarmee Koninklijke Horeca Nederland haar 125-jarige jubileum viert.

Voor veel horecaondernemers was deze dag aanleiding om aan het werk gaan voor allerlei mensen in hun naaste omgeving. Tijdens deze midweek had De Eemhof voor ruim 100 gasten allerlei activiteiten op het programma staan.

Ook stelde Center Parcs De Eemhof 20 volledig verzorgde verblijven ter beschikking aan vertegenwoordigers van goede doelen, waaronder Stichting HEVAS, Eigen Gezicht, Stichting Leukemie.nl, Humanitas-DMH, Voedsel Focus Amersfoort en LinQ van de Zonnebloem.

Reageer op dit artikel