nieuws

Verdachte hotelmoord volgende week naar Nederland

Hotel

De 40-jarige Marco de K. uit Baarle-Hertog die afgelopen week in het Duitse Mönchengladbach werd aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van een 22-jarige vrouw uit Made, komt in de loop van volgende week naar Nederland. Dat heeft een woordvoerster van de politie vrijdag gezegd.

Verdachte hotelmoord volgende week naar Nederland

De overdracht van de verdachte van de Duitse naar de Nederlandse justitie gaat volgens een verkorte uitleveringsprocedure. Volgens de woordvoerster is nog niet precies te zeggen wanneer omdat De K. in Duitsland strafbare feiten heeft gepleegd. Zo was hij bij zijn aanhouding in het bezit van een vuurwapen en een kleine hoeveelheid softdrugs.

De 22-jarige vrouw werd 14 januari doodgeschoten aangetroffen in een hotelkamer in Tilburg. Verdachte De K. werd afgelopen dinsdag in een hotel in Mönchengladbach aangehouden.

Reageer op dit artikel