nieuws

Verdwijning meisjes: zoekactie hotel

Hotel

Bij de grootscheepse zoektocht naar de verdwenen Belgische meisjes Nathalie (10) en Stacy (7) heeft de politie gisteren een hotel onderzocht. Dit naar aanleiding van nieuwe tips over de zaak die België en Nederland in de greep houdt.

Verdwijning meisjes: zoekactie hotel

Het gaat op een gerichte zoekactie in het Bedford-hotel aan de Saint Léonardskade in Luik. De zoekactie heeft geen resultaten opgeleverd. Het hotel ligt in de buurt van het café waar de moeder van de verdwenen meisjes zich realiseerde dat ze de kinderen uit het oog was verloren.

Een getuige meldde de politie dat op de avond van de verdwijning, vrijdag 9 juni, de meisjes het hotel in gingen, of anders een appartementencomplex van vijf verdiepingen naast het hotel betraden. Bij de zoekactie werden speurhonden en een helikopter ingezet.

Reageer op dit artikel