nieuws

Verkeersdrukte Schiphol biedt hotels kansen

Hotel

Voor hotels op Schiphol lijkt de zomer een goudmijn te worden. Omvangrijke wegwerkzaamheden zorgen ervoor dat er groot fileleed wordt verwacht rond de nationale luchthaven. Reizigers die hun vlucht niet willen missen, doen er beter aan vroeg van huis te vertrekken of een hotel te nemen op Schiphol.

Verkeersdrukte Schiphol biedt hotels kansen

Wegwerkzaamheden aan de A10 Zuid/A4 vormen de oorzaak van de verwachte files. Verscherpte ARBO-normen zorgen ervoor dat het tegenwoordig niet meer mogelijk is om één of twee rijbanen open te houden.

Door de werkzaamheden aan de A10 krijgt de A9 het vooral zwaar. Vier weken lang krijgt deze verkeersader een extra rijstrook met een maximale snelheid van 70 km/u. Of deze snelheid met de verwachte drukte wordt gehaald, is nog maar de vraag. Reizigers die vroeg hun vliegtuig moeten halen, doen er verstandig aan daags voor het vertrek naar Schiphol te gaan en er een hotel te boeken.

Reageer op dit artikel