nieuws

Verkoopfeest hotel te vroeg gevierd

Hotel

De verkoop van het vroegere Hotel Ozinga in Sneek is afgeketst. Enkele weken geleden werd er nog groot feest gevierd met muziek en koek-en-zopie om de verkoop van het hotel te beklinken.

Verkoopfeest hotel te vroeg gevierd

Dat meldt de Leeuwarder Courant. ABC Vastgoed ziet af van de aankoop omdat een aanvankelijk geïnteresseerde horecaondernemer de financiën niet rond kon krijgen. De projectontwikkelaar uit Arnhem heeft dit drie maanden geleden al kenbaar gemaakt.

Nieuwe gegadigden?
Ondanks dat ging het feest gewoon door. Het feest werd belegd door de gemeente Sneek. De Corporatieholding Friesland (CHF) blijft voorlopig eigenaar van het voormalige hotel. Het is niet bekend of er inmiddels nieuwe gegadigden zijn.

Zie ook:
Meer informatie over kopen en verkopen

Reageer op dit artikel