nieuws

Verlichting leidt naar Stayokay Domburg

Hotel

In het natuurgebied de Manteling bij Domburg wordt bij de lanen vanaf het parkeerterrein tot aan Kasteel Westhove waarin Stayokay een hostel heeft, verlichting geplaatst. De verlichting heeft tot doel de bezoekers van het gebied de juiste richting te wijzen naar Kasteel Westhove, Stayokay Domburg, en het museum Terra Maris.

Verlichting leidt naar Stayokay Domburg

Het plaatsen van de verlichting is een pilot-project en wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Zeeland. Bij de keuze van de verlichting is er rekening gehouden met de ter plaatse aanwezige natuurwaarden.

Er wordt gebruik gemaakt van LED- verlichting op beperkte hoogte. De verlichting is voldoende om de bezoekers te geleiden en tegelijkertijd past de verlichting goed in het omliggende landschap waarbij de duisternis blijft behouden.

Reageer op dit artikel