Vernieuwd Stayokay opent in Maastricht

Vernieuwd Stayokay opent in Maastricht

Stayokay opent het eerste city hostel in ons land met het nieuwe interieurconcept van ontwerper Edward van Vliet. Op donderdag 10 mei gaan de deuren van Stayokay Maastricht officieel open.

Stayokay Maastricht ligt aan de Maas, in het centrum van de Limburgse hoofdstad. Verantwoordelijk voor het vernieuwde interieur in ontwerper Edward van Vliet. Van Vliet is onder meer bekend van de inrichting van het Deluxe Hotel Derlon in Maastricht en het NH Hotel in Amsterdam.

De nieuwe vestiging van Stayokay heeft een frisse, moderne uitstraling en een groot buitenterras aan de Maas. Het hostel heeft 38 ruime kamers (199 bedden), drie zalen en een aanlegsteiger voor boten. Het restaurant en de brasserie serveren zowel Hollandse als internationale maaltijden.

Zie ook:

Hostelgroep Stayokay verandert en groeit (nov, 2006)

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.