nieuws

Verzoeningsgesprek De Roggebot

Hotel

Er komt een verzoeningsgesprek tussen het met één Michelinster bekroonde restaurant De Roggebot en conferentiecentrum en hotel De Heerlickheijd van Ermelo. Als dit gesprek niet positief verloopt, dan maakt De Roggebot de gang naar de rechter.

Verzoeningsgesprek De Roggebot

Dat zegt Roggebot-eigenaar Harry van Dalfsen. Van Dalfsen wil met het gesprek de impasse die is ontstaan tussen het restaurant en het conferentiecentrum doorbreken. Het gesprek vindt mogelijk nog deze week plaats. Verloopt het gesprek niet naar wens, dan volgt een kortgeding.

Positief
‘Bepaalde afspraken zijn niet nagekomen. Gezien de feiten die op tafel liggen en het belang van een snelle oplossing, ga is uit van een positieve uitkomst van het gesprek’, aldus Van Dalfsen, die verder niet inhoudelijk in wil gaan op de problematiek, aan de internetredactie van Misset Horeca.

Vertrek chef-kok
Wel is duidelijk dat het vertrek van chef-kok Andres Delpeut meespeelt in de problematiek rond het sterrestaurant en De Heerlickheijd. Delpeut meldde onlangs aan de slag te gaan bij De Hoefslag in Bosch en Duin als opvolger van Marc van Gulick. Enkele weken daarvoor had hij zich ziek gemeld bij De Roggebot.

India
Van Dalfsen heeft meerdere malen kenbaar gemaakt zo snel mogelijk een opvolger te willen aanstellen voor Delpeut. Hij hoopt nog voor dit weekend met een verzoeningsgesprek een doorbraak te forceren. Temeer omdat Van Dalfsen zondag naar India vertrekt, waar hij zijn Premium Spa Club opent in de miljoenenstad Delhi.

Zie ook:
De Roggebot beraamt rechtszaak

Verzoeningsgesprek rond De Roggebot

Reageer op dit artikel