nieuws

Video scheldende hotelhulp brengt hotel in verlegenheid

Hotel

De directie van het Vilu Reef Resort op een van de droomeilanden van de Maladiven heeft excuses aangeboden aan een Zwitsers echtpaar. Het Zwitserse stel werd tijdens de huwelijksceremonie door een hotelmedewerker in de lokale taal toegesproken waarbij de niets vermoedende Zwitsers een ware scheldkanonnade op zich afgevuurd kregen.

Video scheldende hotelhulp brengt hotel in verlegenheid

De zaak kwam aan het rollen toen het past getrouwde stel de video van de huwelijksvoltrekking op YouTube plaatste. Oplettende kijkers wezen in reacties op de video op schunnig en ontoelaatbaar taalgebruik van de huwelijksvoltrekker, een medewerker van het Vilu Reef Resort.

De overheid van Maladiven neemt de zaak hoog op omdat de grap met de video het imago als trouwlocaties van het eilanden kan schaden. De minister van Buitenlandse Zaken heeft laten weten dat het hotel misbruik heeft gemaakt van het vertrouwen en dat het incident de reputatie van hun professionele service zal schaden.

De minister zegt verder te hopen dat Vilu Reef Resort naast het aanbieden van excuses verder ook de kosten van de ceremonie vergoed. Voor de vijftien minuten durende huwelijksceremonie werd een rekening verstuurd van bijna duizend euro.

Bekijk hieronder de bewuste video:

Reageer op dit artikel