nieuws

Vierdaagse: geen hotelkamer te krijgen in Nijmegen

Hotel

Door de Nijmeegse Vierdaagse is er in geen enkel hotel in Nijmegen nog een kamer vrij. Tot de laatste dag van het wandelfestijn, morgen, zijn alle hotels in Nijmegen volgeboekt.

Vierdaagse: geen hotelkamer te krijgen in Nijmegen

Dit blijkt uit gegevens van hotelprijzenvergelijkingssite LookingforBooking.com.

Slapen

Naast de tienduizenden wandelaars, zoeken ook de toeschouwers van de Vierdaagse een plek om te overnachten. De hotellerie in Nijmegen en omstreken profiteert vanwege de massale toestroom dan ook optimaal van de Vierdaagse. Ook de twee hotels in Elst, het dorp dat ook door de wandelaars doorkruist wordt, zijn volgeboekt.

Stampvol

Rieks Lambers van Amrâth Hotel Belvoir in Nijmegen: ‘Onze beschikbaarheid is nul. We zitten ieder jaar stampvol tijdens de Vierdaagse. We zijn echt een hotel voor de lopers, want we liggen op slechts tien minuten van de Wedren, waar gestart en gefinisht wordt. De meeste gasten, voornamelijk deelnemers, boeken nu alvast voor volgend jaar. En dan gelijk 4 of 5 nachten.’

Reageer op dit artikel